Call us at: 047-73858585
elevlaget-utegangaren-fosen-fhs-1

Fosen Folkehøgskolelag

Fosen Folkehøgskolelag er skolens eier og er et åpent medlemslag. Tidligere elever, ansatte og andre med tilknytning til skolen utgjør flertallet av medlemmene. Laget har et eget medlemsblad, Utegangaren, og et arbeidsutvalg som organiserer elevstevner, fjell- og seilturer og kurser i regi av laget.

Bli medlem!

Å være med i Folkehøgskolelaget koster 150 kroner i året. Året går fra elevstevne til elevstevne, som vanligvis blir arrangert rundt februar måned. Om du vil være med får du medlemsbladet "Utegangaren" i posten og du kan være med på alle våre kurs og turer. Det kan blant annet være en 1-3 ukers seiltur på sommeren og en koselig vintersamling rundt påske. (I tillegg kan du dra på elevstevnet med god samvittighet...)

Medlemspenger kan betales inn til skolens konto 4213 05 10242. Summen er 150,- Viktig: Merk med navn!

Send også melding om at du har betalt til: e.utegangaren@gmail.com. Hit må du også melde adresseendring, slik at vi fortsatt kan sende deg medlemsbladet Utegangaren.

Øvrig informasjon

Lederen for arbeidsutvalget heter Anja Torsdatter Kristensen. Hennes viktigste jobb er å spre glede og engasjement. Ellers har hun oversikt over elevlaget og holder medlemslister, adresser o.l. oppdatert. Hun sjekker også jevnlig arbeidsuvalgets e-post e.utegangaren@gmail.com. Skriv om du lurer på noe, hun biter sjeldent.

Fungerende redaktør Elise Kjønsletten holder orden på medlemsbladet Utegangaren. Det er medlemmene selv som skaper Utegangaren og gjør at den er så morsom å lese. Har du derfor kommentarer eller bidrag, send det gjerne til e.utegangaren@gmail.com. Det mottas med takk!