Call us at: 047-73858585

Mat er viktig på Fosen

Det er trivsel, fellesskap, næring for kroppen. Vi er den eneste folkehøgskolen i Norge som dyrker en del av maten sin sjøl. Det handler om nærhet til råvarene, kontroll på prosessene, læring, samarbeid, respekt for mat, stolthet og glede over å klare seg sjøl.

Å lage mat fra bunnen av er en selvfølge. Men vi stopper ikke der. Noe av kjøttet vi spiser kommer fra dyra på gården, som er fora på korn og annet snacks fra åkrene våre. Dette gir nærhet. Man ser sammenhenger.

Du er viktig på Fosen

Potetene kommer ikke opp av jorda av seg sjøl. De må ha hjelp. Av deg!

Vi går for gull!

Vi har Debios gullmerke. Det betyr at minst 90% av maten som serveres på skolen er økologisk. Kjøkkenet vårt er så bra at tilogmed Debio skryter av oss.

Kjøkkenkjengen

På kjøkkenet vårt har vi to kokker og to "kjøkkendamer". Kjøkkensjef er Agnete Oesterreich

Alle gjør sitt ytterste for å lage sunn og god mat til deg.

Vegetarianer? Veganer?

Alle som vil får selvfølgelig tilbud om god og variert vegetarkost.