7100 Rissa

Google Translate
  • Om skolen - Fosen Folkehøgskole - Fosen Folkehøgskule - Fosen FHS

Om Fosen folkehøgskole

På Fosen folkehøgskole møter du elever og lærere som brenner for en bærekraftig og økologisk utvikling.

Fosen Folkehøgskole tør å gå egne veier, og vil vise at det går an å leve godt og samtidig ta ansvar for et mer bærekraftig samfunn. Vi har en grønn profil og følger årets rytme i mye av det vi gjør.

Vi har eget trebåtbyggeri, egen skog og driver vår egen økologiske gård. Her lærer du mye spennende ved å delta og ved å gjøre ting selv: Praktisk kunnskap for å kunne leve et mer selvstendig, selvhjulpent og bærekraftig liv.

Det er derfor vi sier Fosen folkehøgskole er mer enn en skole. Det er derfor vi våger å kalle oss ”Norges økologiske folkehøgskole”.

Vi ønsker elever med ulike meninger, interesser, ønsker og drømmer. Vi ønsker å være nytenkende, åpne og fordomsfrie.

Politisk og religiøst uavhengige

Fosen Folkehøgskole er en frilynt skole dvs. at vi ikke er knyttet til noen religion og mener enkeltmennesket bør stå fritt i slike spørsmål. Vi er dessuten politisk uavhengige. Skolen eies av Fosen Folkehøgskolelag, som har som formål å drive folkehøgskole og fungerer som en selveiende stiftelse.