fbpx
Auibåt

Fosen Folkehøgskolelag

Fosen Folkehøgskolelag er skolens eier og er et åpent medlemslag. Tidligere elever, ansatte og andre med tilknytning til skolen utgjør flertallet av medlemmene. Laget har et eget medlemsblad, Utegangaren, og et arbeidsutvalg som organiserer elevstevner, fjell- og seilturer og kurser.

Når man har gått på Fosen, blir man automatisk en del av den store fosenfamilien. Lagets mål er å være kontaktpunkt og møterom, slik at man kan holde kontakt med gamle venner, men også bli kjent med andre fra den store fosenfamilien – på kryss og tvers av kull (du vil fort merke, at vi alle er ganske like). Dessuten kan man holde seg oppdatert på hva som skjer på skolen.

Bli medlem!

Å være med i Folkehøgskolelaget koster 150 kroner i året. Året går fra elevstevne til elevstevne, som vanligvis blir arrangert rundt februar måned. Om du vil være med får du medlemsbladet "Utegangaren" i posten og du kan være med på alle våre kurs og turer. Det kan blant annet være en tur på høsten eller rundt påske, dugnad på skolens gård Nøst og 1-3 ukers seiltur på sommeren. (I tillegg kan du dra på elevstevnet med god samvittighet...)

Som noe nytt kan man få et treårig medlemskap for 400,-. Med et treårig medlemskap trenger du ikke å huske på at melde deg inn hvert år, og du sikrer deg, at du ikke går glipp av viktig informasjon om arrangementer og turer.

 

Sånn melder du deg inn:

Betal medlemspenger til skolens konto 4213 05 10242. Viktig: Merk med navn!

1 års medlemskap: 150,-

3 års medlemskap: 400,-

Send melding om at du har betalt til: e.utegangaren@gmail.com.

Alle medlemmer får Utegangeren i pdf-format på e-post. Hvis du i tillegg vil ha den i papirutgave må du skrive til oss og gi beskjed. Hit må du også melde adresseendring, hvis du flytter.

Annen informasjon

Arbeidsutvalget har sin egen facebookside. Der blir det delt informasjon om kommende arrangementer og der vil komme oppdateringer, når en ny utgave av Utegangaren skal lages.

Link til facebooksiden: https://www.facebook.com/utegangaren/

E-posten til arbeidsutvalget sjekkes jevnlig. Skriv til oss på e.utegangaren@gmail.com, hvis du lurer på noe.

Hvert nummer har et spennende tema. Det er medlemmene selv som sender inn artikler og skaper Utegangaren og gjør at den er så morsom å lese. Har du derfor kommentarer eller bidrag, send det gjerne til e.utegangaren@gmail.com. Det mottas med takk!

Arbeidsutvalget består for tiden av:

Hallvard Hafsås Leder
Kia Luzula Vejrup Redaktør
Josefine Marie Dichmann PR-ansvarlig
Lars von Schwerin Medlemsansvarlig
Erik Alfstsen Elevrepresentant
Mikala Vildgaard  
Julie Kongsted Cordes  
Rull til toppen