fbpx
bal-tur
bal-tur

Personvern og cookies

Fosen Folkehøgskole er forpliktet til å behandle personopplysninger fra våre søkere og brukere på en forsvarlig måte.

Vi er opptatt av at du forstår hvordan vi håndterer data om deg, og i denne personvernerklæringen forklarer vi hvilken data vi samler inn og hvordan vi behandler dem.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Vi bruker også cookies for å gi deg relevant og tilpasset markedsføring på andre nettsteder du besøker.

Lagring av personopplysninger om søkere og elever

Behandlingsansvarlig

Rektor er på vegne av Fosen Folkehøgskole behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre elever;
Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsnummer, kontonummer, statsborgerskap, kjønn, linjevalg, opplysninger om fravær og særskilte helseopplysninger.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har gitt i søknadskjemaet på folkehogskole.no i forbindelse med din søknad til skolen, og eventuelle andre opplysninger du gir oss i etterkant.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser og gi undervisningstilbudet etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon i forbindelse med elevstevner og andre arrangementer som skolen har, hvis du har samtykket til det. Du kan når som helst takke nei til dette.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med din søknad lagres i vårt aktive elevregister i 10 år. Opplysninger om navn og årstall for skoleåret slettes kun på forespørsel, og kun hvis det ikke er i konflikt med bokføringsloven og annet regelverk.

Rettigheter for den registrerte

Hvis du ønsker, kan du be om at vi sletter opplysninger om deg. Dette gjelder ikke opplysninger vi har plikt til å lagre etter bokføringsloven.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til Rektor Arnhild Finne på  rektor@fosen.fhs.no